Video’s Granada


YouTube responded to TubePress with an HTTP 410 - No longer available

Het Internationale Festival van Jonge Filmmakers

Voor wie geïnteresseerd is in de cultuur van Granada, is het een echte aanrader om een bezoek te brengen aan het Internationale Festival van Jonge Filmmakers. Tijdens dit film festival kun je natuurlijk ook zelf geweldige video opnames maken om helemaal in de sfeer te komen! Het filmfestival is bedoeld voor jonge filmmakers over de hele wereld, die zo de kans krijgen om hun korte video op het witte doek terug te zien. Buiten om het vertonen van de video’s door de gehele stad Granada, vinden er ook tal van andere culturele activiteiten plaats.

Semana Santa van Granada

Semana Santa, ook wel, de Heilige week van Granada. De Heilige week geldt absoluut als het hoogte punt van het jaar in Granada en zal geweldige video momenten opleveren. De hele stad wordt omgetoverd tot een bruisende culturele stad. De processie van de Stilte wordt gevolgd door ongelofelijk veel mensen vanuit de hele wereld en de bijzondere sfeer zul je nergens anders meemaken. Deze sfeer is het beste vast te leggen door het maken van een video. Deze video van Granada zal het ook zeker waard zijn om bij thuiskomst te laten zien.

Internationaal Muziek en Dans Festival

Voor de liefhebbers van dans en muziek in de breedste zin van het woord, is dit evenement zeker het bezoeken waard. Tijdens het festival heb je de kans om de bekende bezienswaardigheden van Granada, namelijk het Alhambra en de verschillende kloosters en de kathedraal, op een unieke wijze op de video vast te leggen. Het programma is al even veelzijdig als de locaties.