Last minute Granada


Last minute Granada

Granada is de ideale bestemming voor wie er eventjes helemaal tussen uit wil. Granada is een bijzondere stad gelegen op een bijzondere locatie; namelijk temidden van een heuvelachtig landschap. Door dit schommelende landschap en de architectuur die nog komt uit de Moorse tijd bezit de stad een ontzettend romantisch stadsaanzicht. Een last minute naar Granada is dan ook wat je nodig hebt om even uit het Nederlandse leven te ontsnappen. Geniet van de zon, de bijzondere architectuur en de interessante cultuur van deze prachtige Spaanse stad.

Cultuur Granada

Bezoek het Alhambra met zijn paradijselijke paleizen en bijzondere forten en waan jezelf even helemaal in een zuiderlijke sprookjeswereld. Je vliegticket naar Granada kan zeer voordelig uitvallen wanneer je een last minute boekt. Granada is een stad vol sfeer;denk aan de flamenco dans, de bijpassende muziek en de overheerlijke tapas geserveerd met een heerlijk glas wijn. Je last minute naar Granada is dat wat je nodig hebt wanneer je behoefte hebt aan zuiders rust en ontspanning. Doe mee aan de fijne siësta en ‘s avonds met de fiëstas, want die zijn er in Granada genoeg!

Trendy Granada

Granada is een universiteitsstad die wordt bedolven met studenten. Ideaal dus voor wie op zoek is naar gezellige kroegen waar je tegen redelijke prijzen biertjes kunt drinken! De studenten zorgen niet alleen voor de gezellige kroegen maar ook voor trendy winkels en shoppingcentra. Met een last minute naar Granada in plaats van een regulier vliegticket kun je een hoop geld besparen. Waar wacht je nog op? Kijk snel bij het overzicht van onze vluchten en kijk of jouw perfecte last minute naar Granada er tussen zit!