Vakantie Granada


Vakantie Granada

Granada is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en een ideale vakantie bestemming. Hotels in Granada zijn er genoeg dus dompel je onder in deze prachtige stad! Granada heeft je ontzettend veel te bieden. Een vakantie in Granada is een vakantie vol zon, cultuur, geschiedenis en interessante mensen. Granada heeft een bijzondere geschiedenis en heeft zo zijn sporen achter gelaten in de stad. Daarnaast staat Granada bekend om zijn prestigieuze universiteit en het bijbehorende studenten nachtleven. Granada is een stad vol cultuur en belevenissen waar je je niet snel zult vervelen!

Cultuurvakantie Granada

In Granada vind je ontzettend veel prachtige vormen van architectuur. Zo kun je er de bijzondere Arabische badhuizen bewonderen en een van de grootste kathedralen ter wereld, de kathedraal van Granada. Naast architectuur word je tijdens je vakantie in Granada ook overspoeld door musea. Zo kent Granada het wetenschapsmuseum, een Art-Deco museum voor kunst en tuinen en een museum van de moderne geschiedenis van Granada. Je vakantie van Granada is dus eenvoudig helemaal vol te plannen. Geniet van de zon, de cultuur en de sfeer van de stad en ben eventjes helemaal weg uit het koele Nederland.

Zonvakantie Granada

Een vakantie in Granada heeft voor ieder wat wils, of je nou houdt van geschiedenis, cultuur, uitgaan of winkelen in Granada kan het allemaal. Granada kent warme en droge zomers, het is geen uitzondering wanneer de temperatuur meerdere maanden rond de 35°C blijft hangen! Geniet van de interessante musea, bezoek traditionele kerken en bewonder de bijzondere traditionele rituelen van de inwoners van het stad. De geschiedenis van Granada is af te lezen in de architectuur van de stad wat een zeer bijzonder gezicht oplevert.